Over ons

Hallo ik ben, Jannemarie

Hoe zit het lichaam in elkaar, hoe komt het wanneer er iets hapert in het bewegingsapparaat en wat kun je daar aan doen? Die vragen fascineerden Jannemarie van jongs af aan. Ze studeerde fysiotherapie en begon een praktijk. Jannemarie slaagde vervolgens voor de driejarige ICREO-osteopathieopleiding voor dieren in België. Ondertussen kwamen er steeds meer vragen bij. Bovendien ontdekte ze dat er meer aspecten aan bewegen zitten dan alleen spieren, pezen en botten. Als je zo veel hart hebt voor je vak en zo nieuwsgierig bent naar wat er nog meer mogelijk is, blijft er altijd wat te leren.

Verdere verdieping vond zij in het NES Health systeem, waar de NES-Scan een onderdeel van is.

Het geeft Jannemarie veel voldoening om de puzzel van het niet in balans zijnde specifieke dier op te lossen. Ook de eigenaren spelen daarin een rol. Jannemarie helpt ze hun dier beter te leren kennen, zodat ze weten wat hun dier kan en wil, en wat ze beter wél en beter niet kunnen doen.

Onze werkwijze

Om knelpunten en blokkades helder in beeld te brengen en duidelijk zichtbaar in beeld te krijgen maakt Jannemarie gebruikt van de NES-Scan. Er zijn verschillende manieren om een NES-scan te (laten) maken:

Op de praktijk in Zwiggelte, door Jannemarie

Jannemarie kan een scan van je hond maken in haar praktijk. Het voordeel hiervan is dat Jannemarie de Scan ter plekke kan analyseren en dat er, indien nodig direct met een behandeling gestart kan worden.

Bij jou thuis, door jezelf

Je kunt de scan ook doen bij je thuis. Jannemarie stuurt je dan een thuis- scanner (tegen betaling van borg en portokosten). Hiermee kun je je dier scannen, maar niet behandelen. Tijdens het scannen worden de gegevens automatisch naar Jannemarie verzonden via het bijgeleverde USB-kabeltje en je eigen laptop. Het analyseren van de scangegevens doet Jannemarie. Vervolgens wordt er een belafspraak gepland voor een telefonisch overleg tijdens kantooruren gepland. Daarin krijg je de analyse van de scan, adviezen voor thuis en aanbevelingen voor de Infoceuticals. Ook krijg je de scan zelf thuisgestuurd via de mail.De NES-scan levert veel informatie op, benieuwd naar de mogelijkheden?