De NES-SCAN voor honden

Wat is nu precies de NES-Scan?

Met deze methode heeft wetenschapper Peter Fraser de verbinding gelegd tussen de westerse benadering van gezondheid en de oosterse wijsheid

Er wordt gebruik gemaakt van een apparaatje dat de NASA speciaal voor dit doel heeft ontwikkeld. Met deze NES-scan kun je mensen en dieren scannen (‘doormeten’) op blokkades. Het geheel van het scannen en behandelen valt onder de nieuwe technologie van de informatiegeneeskunde.

Uitgangspunt van deze methode is dat alles, tot iedere cel toe, uit energie bestaat en een eigen trillingsfrequentie heeft. NES werkt aan de basis van alle klachten en symptomen.

Wanneer een hond klachten heeft of op een andere wijze niet lekker in zijn of haar vel zit is het dier in één of meerdere van onderstaande systemen niet in balans.

  • Weefsels (bewegingsapparaat en organen)
  • Hart- en bloedvatenstelsel
  • Zenuwstelsel
  • Immuunsysteem
  • Traditional Chinese Medicine (elementenleer en alle meridianen)
  • Emotionele en mentale trauma’s
  • Epi- en morfogenetisch veld (grote energievelden)

De NES-Scan levert informatie over en daarmee behandelmogelijkheden van de deze systemen.

Om je hond gezond te houden is het aan te bevelen om het dier jaarlijks te laten checken. Het tijdig opsporen van een blokkade kan veel problemen voorkomen. Er is een grote rol weggelegd voor de NES-Scan in de preventie van klachten.

Hoe verder?

Je laat een scan maken van je hond. Dit duurt minder dan een minuut en is geheel pijnloos. Dit levert heel veel informatie op, die zichtbaar wordt met behulp van bijbehorende software. Aan de hand van de analyse die Jannemarie hiervan maakt, kan je hond weer in balans worden gebracht met behulp van de Infoceuticals.

Wat zijn Infoceuticals precies?

De Infoceuticals zijn specifiek door NES ontwikkelde druppels met ieder een bepaalde informatie in zich. Ze zijn gemakkelijk en praktisch toe te passen. Ze zijn met ieder dieet of regulier medicijn te combineren. Je kunt ze in (laten)nemen en ook op (de huid, de vacht) wrijven. Op basis van de analyse vanuit de NES-scan kan Jannemarie specifiek voor jouw hond een (combinatie van) Infoceutical(s) selecteren.